Marmeladekøkkenet

Vi har vores eget godkendte marmeladekøkken, hvor Anne svinger grydeskeerne.

Lokale Aktionsgrupper (LAG)-Lolland har givet tilskud til Marmeladekøkkenet.


Se Fødevarestyrelsens Kontrolrapport.

Marmelader

Æbler over hele linjen

Vores egen marmelade har æbler over hele linjen med spændende smagskombinationer med egne bær og bær fra Danmark. Det unikke ved Vores egen marmelade, er at hovedingrediensen er æbler i alle produkterne. Det giver marmeladen et pift og en friskhed, som adskiller sig fra andre marmelader samtidig med, at den frugt som kombineres med æblerne springer tydeligt frem i smagen.


Høj frugtprocent og lavt sukkerindhold

Det er vigtigt for os, at marmeladerne smager af den frugt, som de er lavet af, og ikke af sukker. Derfor har alle vores marmelader en meget høj frugtprocent og et lavt indhold af tilsat sukker.


Ingen tilsætningsstoffer

Vi vil gerne tilbage til marmelader som i gamle dage. Derfor er der ingen kunstige tilsætningsstoffer at finde i Vores egen marmelade. Det kan bl.a. lade sig gøre, fordi æblerne har et naturligt indhold af pektin, der får marmeladen til at stivne uden tilsætning af kunstig pektin. Samtidig er æblernes naturlige sukkerindhold med til at søde Vores egen marmelade.


Kvalitetsråvarer i Marmeladen

Vi vil helst dyrke alle råvarer til Vores egen marmelade selv, men da vi har mange forskellige produkter er det på nuværende tidspunkt ikke muligt. Vi dyrker selv vores æbler, blommer, stikkelsbær, hyben, jostabær og brombær til Vores egen marmelade, men får de andre bær fra gode kolleger i resten af Danmark

Det er meget vigtigt for os, at alle råvarerne til Vores egen marmelade er danske, og vi kan følge med i hele processen fra marken, til vi har råvarerne i vores hænder. Derfor får vi udelukkende råvarer fra kollegaer, som vi kender, og hvor vi ved, at alle processerne er i orden, og det er den højeste kvalitet, der bliver leveret til vores køkken.


I øjeblikket producerer vi følgende marmelader:

  • Æble & jordbær
  • Æble & brombær
  • Æble & jostabær
  • Æble & vanilje
  • Æble & stikkelsbær
  • Æble & solbær
  • Æble & blomme
  • Æble & hyben
  • Æble & rabarber

Marmeladekøkkenet

Vi har vores eget godkendte marmeladekøkken, hvor Anne svinger grydeskeerne, når Vores egen marmelade bliver til. Det er meget vigtigt for os, at vi er med i hele processen ved vores produkter, og vi synes, at det er rigtig sjovt, og hver dag bliver begyndt med et smil.


Det er også muligt for producenter, som ikke selv har godkendt køkken, at lade os lave dit produkt ud fra dine egne opskrifter. Vi tror på, at samarbejde er vejen frem og det er derfor, vi har valgt at tilbyde denne mulighed.


Lokale Aktionsgrupper (LAG)-Lolland har givet tilskud til Marmeladekøkkenet.

 
 
Bandholm Frugtplantage · Uglevængevej 8 · 4941 Bandholm · Tlf. 5478 8098 / 2098 8098 ·