Æblemost

Vores egen most bliver presset af særligt udvalgte æbler fra vores plantage. Det er de æbler, som har hængt længst tid på træerne og har dannet mest mulig stivelse og syrer om til sukkerarter. 


Vores egen most har hverken tilsat sukker eller konserveringsmidler og er koldpresset og pasteuriseret. Vi bruger to kilo af vores egne friskplukkede æbler til en liter most, og æblerne er alle håndplukkede ... vi bruger ikke nedfaldsfrugt, når vi laver Vores egen most. På den måde sikrer vi, at mosten har den maksimale smag og et meget højt vitaminindhold.

Et glas most tæller som 1 af de 6 om dagen.


Sommermost

Vores egen sommermost er lavet af æblesorterne Discovery og Rød Aroma. Den smager af sol og sommer, fordi den har en friskhed, som er læskende på en varm sommerdag. Den er fantastisk med et par isterninger på terrassen eller til maden.


Efterårsmost

Vores egen efterårsmost er lavet af flere forskellige slags æbler med Elstar som hovedsorten. Den er sødere end Vores egen sommermost og er velegnet til morgenmåltidet, men giver også en helt speciel smagsoplevelse, når den serveres varm på en kold efterårsdag. 


 
 
Bandholm Frugtplantage · Uglevængevej 8 · 4941 Bandholm · Tlf. 5478 8098 / 2098 8098 ·